Piese auto

OPTIMAL

OPTIMAL

OPTIMAL AG & Co. KG a inceput sa produca piese de schimb de cea mai buna calitate pentru axe, frane, sisteme de directie inca din 1992. Cand vine vorba de siguranta, OPTIMAL KG nu poate fi intrecuta la capitolele calitate, siguranta si durata de viata pentru elementele de directie si elementele de suspensie, iar multitudinea de certificate TÜV este o dovada a acestui fapt.

De la OPTIMAL KG, Omniparts importa elemente de suspensie pentru marci General Motors.

PRASCO

PRASCO

Prasco S.p.A. si-a inceput activitatea in 1988 prin consultanta in vanzarea de faruri, diverse parti de caroserie si bare de protectie pentru autoturisme. Prin parteneriatul cu producatorul taiwanez Tong Yang, Prasco a achizitionat Unicar, lider european in productia de bare de protective, iar in 2007 a devenit principalul distribuitor de faruri al producatorului de faruri TYC, in Italia.

De la Prasco, Omniparts importa pentru piata aftermarket romaneasca elemente de caroserie si elemente optice cum ar fi: capote, aripi, traverse, faruri si lampi stop.

LPR

LPR

Compania LPR si-a inceput productia in 1977 la Piacenza, pe baza fabricii specializate in productia de elemente hidraulice de franre, construita in 1952 de catre Pietro Arici in Brescia. Cu o atentie sporita catre elemente de franare si ambreiaj, LPR a devenit in doar cativa ani un lider de piata si si-a extins treptat gama de productie pentru a include placute de frana, saboti de frana, discuri de frana si tamburi de frana.

Multumita certificatelor de calitate obtinute, LPR este si furnizor acreditat de piese de schimb pentru Ferrari inca din 2003.

DAYCO

DAYCO

DAYCO este o companie globala, care produce piese de schimb originale, bazate pe tehnologie. Este recunoscuta pentru produsele si serviciile de calitate pe care le ofera.

Compania este lider in cercetarea, proiectarea, fabricarea si distribuirea unei game largi de curele de tensionare si scripeti pentru camioane.

MGA SPARE PARTS SYSTEM

MGA SPARE PARTS SYSTEM

Inca de la infiintarea din 1992, scopul MGA a fost de a produce piese auto de cea mai buna calitate. Dupa asocierea cu Autofor in 2010, compania a inceput sa produca piese din toate grupele de produse, inclusiv piese mecanice si electronice.

De la MGA, Omniparts importa elemente de franare, suspensie si directie de cea mai buna calitate.

GATES

GATES

Gates Corporation este o companie ce produce la cele mai inalte standarde elemente de distributie si solutii de transfer a fluidelor, iar Omniparts importa de la aceasta companie role, curele, kituri de distributie si pompe de apa.

VOTTO

VOTTO

VOTTO este o companie producatoare de elemente de directie si elemente de suspensie, precum si o multime de alte piese de masini pentru diverse modele. Calitatea produselor VOTTO este asigurata de standardele TS16949, QS9000, ISO 9001:2000.

De la VOTTO, Omniparts importa elemente de suspensie si elemente de directie pentru marci General Motors.

MANN FILTERS

MANN FILTERS

MANN + HUMMEL Group este un furnizor de echipamente originale ce include sisteme de filtrare a aerului, sisteme pentru galeria de admisie, sisteme de filtrare lichide, filtre de cabinaprecum si elemente pentru service vehicule si reparatii.

De la Mann Filters, Omniparts importa elemente de filtrare pentru marci General Motors.

MAGNETI MARELLI

MAGNETI MARELLI

Magneti Marelli este o companie internationala, afiliata constructorului italian Fiat, specializata in design-ul si productia de sisteme si componente auto. De asemenea, Magneti Marelli este unul din principalii furnizori de piese auto ai marilor producatori de automobile din Europa, America si Asia.

Printre tipurile de piese pe care le produce, se numara: elemente franare (placute, discuri saboti), elemente optice (faruri, lampi stop, proiectoare ceata), elemente injectie (injectoare, centrale injectie), elemente electrice (ansambluri stergator, bobine inductie), elemente suspensie (amortizoare, brate oscilante).